Blog

Frenkie odabrao savršene naočale!!

Kaypers BiH je juče predstavio novog ambasadora, poznatog repera Adnana Hamidovića aka Frenkia, koji je ujedno i zaštitino lice nove reklamne kampanje poznatog brenda za BiH.

Brend koji dolazi iz Barselone pod vlasništvom poznatog fudbalera Barselone Gerarda Pique-a i jednako poznate kolumbijske pjevačice Shakire, garantuje vrhunsku kvalitetu proizvoda i profesionalnu uslugu, kao osnovnu snagu ovog brenda koji će bosanskohercegovački reper kao novo zaštitno lice savršeno predstavljati.

Kaypersice su se također pojavile i u dva Frenijeva spota, za pjesmu “Monopol” i “Možeš sve” čija premijera je zakazana za 12.06.2020 godine u 11 h. Premijera je najavljena na oficijelnom Frenkijevom instagram profilu.

Popularni reper oduševljava  brojne ljubitelje njegove muzike svaki put iznova, te predstavalja savršen spoj; stava, muzike, stila i upravo zato je savršen izbor za novog brend ambasadora KYPERS BiH.

“Kypers Barcelona je na području Bosne i Hercegovine prisutan od 2017 godine.
Od tada marljivo radimo na podizanju brenda i prepoznatljivosti na tržistu,
te u tom smislu bilježimo odlične rezultate i konstantan rast”, …poručili su iz KYPERS BiH

Istakli su i to da su jako sretni i zadovoljni na saradnji te da je zadovoljstvo obostrano.

“Koliko je Frenkie dobra,jednostavna osoba i koliko je pored slave ostao s dvije noge čvrsto na zemlji, govori činjenica da smo saradnju dogovorili doslovno za 5 minuta.”….dodali su iz tima KYPERS BiH

U skorijoj budućnosti pripremaju još mnogo interesantnih projekata i novosti iz ovog brenda. Dodali su i to da konstantno rade na poboljšavanju te da su sigurni da će ljubitelji Kaypersica biti oduševljeni i sretni, kao što su bili i do sad.

“Uz pravu ekipu na svojoj strani, ne sumnjamo da nas očekuje još mnogo lijepih trenutaka na našem putovanju”…tim KYPERS BiH.

Za više modela posjetite officelnu stranicu, https://www.kypers.ba/ ili zvanični Facebook profil, https://www.facebook.com/kyperstuzla/

Foto by. Una Storia

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *