Blog

Piqueov i Shakirin brend Kypers stiže na Panonska jezera

Kypers je brend porijeklom iz Barcelone, a u vlasništvu je proslavljenog igrača FC Barcelone Piquea i njegove supruge Shakire.
U ovom trenutku, Kypers je vjerovatno jedan od najbrže rastućih brendova u svijetu sunčanih naočala, s obzirom da nudi vrhunski kvalitet, veoma široku ponudu modela, ali i marketinška zastupljenost čini da to bude upravo tako.

Brend je zastupljen u preko 40 zemalja svijeta – od Amerike, preko Europe i Azije, pa sve do Australije. Mnoge poznate osobe su u posljednje vrijeme poklonile svoje povjerenje Kypersu, te je tako lista poznatih koje možete vidjeti da nose Kypersice prilično duga. Naravno, pored Piquea i Shakire tu su i jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Maradona, kao i Dani Alves, Carles Puyol, Ivan Rakitić, Iker Casillas, i mnogi drugi…

Također, Kypers je i oficijelni dobavljač sunčanih naočala za FC Barcelonu – specijalna edicija u bojama Barcelone, kao i sa njihovim logom i nazivom kluba na ručkicama.

U Bosni i Hercegovini Kypers je prisutan od 2017 godine, sa zastupništvom u Tuzli.

Sve modele karakteristišu vrrhunska stakla, koja će zaista odmoriti vaše oči, a to je jedna od najbitnijih stvari pri izboru i kupovini sunčanih naočala. Pored toga, Kypers karakteriše i izbor veoma kvalitetnih materijala (acetati i nehrđajući čelik) što modele čini veoma laganim i udobnim za nošenje.

Svi modeli su prisutni u 5-6 različitih boja stakala, što opravdava i Kypersov slogan ”Izrazi svoju ličnost”, te vam zaista omogućava da svojim izborom izrazite svoju ličnost na najbolji mogući način.

Trenutno u Tuzli Kypers modele možete potražiti u optici Farmacolux u Mercator centru, te se uvjeriti u sve činjenice navedene u ranijem textu. U vidu promocije brenda, predstavit ćemo se u sklopu proslave 15. rođendana Panonnice, te ćete moći posjetiti nas štand tamo u subotu 30.06. i upoznati se bolje sa Kypersom kao brendom.

Osim Kypers modela koje cete moci probati, tu ce biti i Kypers photo frame i profesionalni fotografski tim, koji će ovjekovječiti taj dio događaja. Također će se snimati i prva video reklama koja će iz Tuzle otići u cijeli svijet, jer sve nacionalne Kypers domene na društvenim mrežama će podijeliti nas promo spot.

Svakako da smo pripremili i vrijedne nagrade, tako da imate mnogo razloga da nas 30.06. posjetite na Panonskim jezerima.

Pripremamo i neke druge promotivne aktivnosti, te ćete se moći sresti sa Kypersom i na nekim drugim mjestima u gradu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *